Tervetuloa ViiniMarjaan!

Viinimarja sijaitsee Pohjois-Karjalan sydämessä, vain 30 kilometriä Joensuusta länteen. Meillä majoitut kesäisin viihtyisässä aittamajoituksessa, nautit herkullisen aamiaisen tai järjestät juhlat jopa 50 hengelle. Myös kokoukset ja ryhmäruokailut ja pitopalvelu onnistuu kanssamme. Tervetuloa!

Juhlat

Tunnelmallisessa maalaisympäristössä järjestät niin syntymäpäivät, häät, muistotilaisuudet kuin pikkujoulutkin. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös kokouskäyttöön ja erilaisten tiimipäivien viettoon.

Lue lisää

Pitopalvelu

Juhliin, tilaisuuksiin ja kokouksiin valmistamamme ruoat ovat perinteistä ja maukasta kotiruokaa. Ruoka valmistetaan pääsääntöisesti paikallisista raaka-aineista.

Lue lisää

Majoitus

Tarjoamme muiden palveluidemme lisäksi kesäisin tunnelmallista, mutta nykyaikaista aittamajoitusta. Yöpymisen rauhallisessa maalaisympäristössä täydentää herkullinen aamiainen.

Lue lisää

ViiniMarja Facebookissa

2 months ago

Kuvat henkilön Viinimarja julkaisusta

Mikä sen ihanampaa kuin rakkaudenjuhla ❤️ Viime viikonloppuna Viinimarjassa vietettiin kesähäitä. Menu suunniteltiin yhdessä morsiusparin kanssa ja kahvi tuli Lehmus Roastery'ltä. Latokin

Kiitos juhlakansalle ja vielä kerran onnea nuorelle parille! ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY

« 2 of 9 »

Ota yhteyttä!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti

Please leave this field empty.

Puhelin

Viesti