Tervetuloa ViiniMarjaan!

Viinimarja sijaitsee Pohjois-Karjalan sydämessä, vain 30 kilometriä Joensuusta länteen. Meillä majoitut kesäisin viihtyisässä aittamajoituksessa, nautit herkullisen aamiaisen tai järjestät juhlat jopa 50 hengelle. Myös kokoukset ja ryhmäruokailut ja pitopalvelu onnistuu kanssamme. Tervetuloa!

Juhlat

Tunnelmallisessa maalaisympäristössä järjestät niin syntymäpäivät, häät, muistotilaisuudet kuin pikkujoulutkin. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös kokouskäyttöön ja erilaisten tiimipäivien viettoon.

Lue lisää

Pitopalvelu

Juhliin, tilaisuuksiin ja kokouksiin valmistamamme ruoat ovat perinteistä ja maukasta kotiruokaa. Ruoka valmistetaan pääsääntöisesti paikallisista raaka-aineista.

Lue lisää

Majoitus

Tarjoamme muiden palveluidemme lisäksi kesäisin tunnelmallista, mutta nykyaikaista aittamajoitusta. Yöpymisen rauhallisessa maalaisympäristössä täydentää herkullinen aamiainen.

Lue lisää

ViiniMarja Facebookissa

1 week ago

Oletko jo hankkinut joulunajan karjalanpiirakat?
Sattuipa somasti juuri näin ennen Suomen Itsenäisyyden satavuotisjuhlaa, että ViiniMarjalla valmistui tämän vuoden 100. piirakkaerä. Se tekee

Tiesithän, että voit tilata karjalanpiirakoita omaan herkkupöytään hintaan 0,60€/kpl voitelemattomana ja pakastettuna, tai 0,65€/kpl voideltuna. Valmistukseen käytetty ainoastaan laktoositonta maitoa, riisiä, ruis- ja vehnäjauhoja, suolaa ja vettä.

Lisätiedot ja tilaukset puhelimitse 0407154701 tai Facebookin viestillä. Nouto ViiniMarjasta, tai kulkeutuu omien menojen mukaan lähialueelle Liperiin, Joensuuhun ja Outokumpuun.

Rauhaisaa itsenäisyyspäivää kaikille! ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY

« 1 of 11 »

Ota yhteyttä!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti

Please leave this field empty.

Puhelin

Viesti